Bio hit Slovenije koja je oduševila na Euru, sada stiže u Dinamo kao zamjena za Sučića

8 juillet 2024 0 Par

Dinamo je dobio ponudu od sedam milijuna eura za Petra Sučića od novog talijanskog prvoligaša.

Sjajni 20-godišnji veznjak je blizu transfera, a Dinamo već traži zamjenu. Njihov izbor je 26-godišnji slovenski reprezentativac Timi Max Elšnik, kapetan Olimpije. Dinamo je već poslao ponudu za Elšnika, ali je ona odbijena. Slovenci bi ga pustili za 1.3 milijuna eura jer je ušao u zadnju godinu ugovora.

Međutim, Elšnik ima bolje ponude iz Italije, Njemačke, pa čak i od Seville. Dinamo će teško konkurirati tim klubovima, ali igra na kartu potencijalnog igranja u Ligi prvaka.

Elšnik je karijeru započeo u Aluminiju, a sa 17 godina prešao je u akademiju Derby Countyja. Nakon igranja u engleskim niželigašima, vratio se u Olimpiju kao slobodan igrač 2020. godine.

Za Olimpiju je odigrao 158 utakmica, postigao 27 golova i imao 19 asistencija. Hrvatskoj publici se predstavio na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Bio je ključni igrač slovenske reprezentacije koja je došla do osmine finala, ali je ispala od Portugala nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Dinamo se nada brzom dogovoru, ali konkurencija je jaka.

The post Bio hit Slovenije koja je oduševila na Euru, sada stiže u Dinamo kao zamjena za Sučića appeared first on Sve Osim Politike.