Sarajevo otkrilo koliko je ulaznica “planulo” za utakmicu protiv Spartaka

Sarajevo otkrilo koliko je ulaznica “planulo” za utakmicu protiv Spartaka

25 juillet 2024 0 Par

Fudbalski klub Sarajevo će večeras na krcatom stadionu “Asim Ferhatović Hase” u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige dočekati Spartak iz Trnave.

Sarajevo je za večerašnju utakmicu, nakon odlične posjete u duelu prvog pretkola protiv Aktobea kada je na Koševu bilo 21.667 gledalaca, odštampalo čak 30.000 ulaznica.

Kasno sinoć Bordo tim je objavio grafički prikaz koliko ulaznica je do sada prodato, a prema njemu se vidi da je kupljeno njih skoro 20.000.

Cijene ulaznica ostale su nepromijenjene u odnosu na utakmicu sa Aktobeom, pa tako za sjevernu tribinu koštaju 8 KM, za istočnu 12 KM, zapadnu 15 KM, za tribinu zapad galerija 25 KM, a za VIP ložu 100 KM. U prodaji su i dječije karte po cijeni od 5 KM.

Jutros je Sarajevo objavilo da se ulaznice prodaju munjevitom brzinom, te je sasvim sigurno u ovom trenutku brojka prodatih ulaznica veća od 20.000.

Podsjetimo, utakmica Sarajevo – Spartak igra se večeras od 21 sat na stadionu “Asim Ferhatović Hase” uz direktan televizijski prijenos na MYTV, prenosi Klix.ba.

The post Sarajevo otkrilo koliko je ulaznica “planulo” za utakmicu protiv Spartaka appeared first on Sve Osim Politike.