Rakitić objavom raspalio navijače Hajduka! Putuje li u Split?

Rakitić objavom raspalio navijače Hajduka! Putuje li u Split?

13 juillet 2024 0 Par

Ivan Rakitić (36) je vrlo blizu prelaska u Hajduk, a nakon njegove najnovije objave na Instagramu, navijači Bilih su uvjereni da se uputio prema Splitu kako bi zaključio transfer.

Objavio je video u kojem hoda s koferom, uz koji je stavio upitnike. Navijači Hajduka vjeruju da je ovo znak da mu je destinacija Split.

Rakitić je dugo vremena bio želja Hajduka, a i sam nikada nije skrivao koliko voli taj klub i grad Split. Prema izvještajima, dogovorio je raskid ugovora sa saudijskim Al Shababom i uskoro se očekuje njegov dolazak na Poljud. Hajduk bi mu trebao biti šesti i vjerojatno posljednji klub u njegovoj sjajnoj i trofejnoj karijeri. Prije toga je igrao za Basel, Schalke, Sevillu, Barcelonu i Al Shabab.

Iako ima još godinu dana ugovora s Al Shababom, klub ga pušta jer su svjesni da Rakitić i njegova obitelj teško podnose životne uvjete u arapskom svijetu. U Al Shababu Rakitić zarađuje oko 15 milijuna eura po sezoni, ali odlaskom u Hajduk gubi taj iznos jer njegov novi klub može mu ponuditi samo oko 15. dio te svote.

Navijači su oduševljeni mogućnošću njegovog povratka, unatoč financijskim gubicima koje će pretrpjeti.

The post Rakitić objavom raspalio navijače Hajduka! Putuje li u Split? appeared first on Sve Osim Politike.