Jakirović napokon dobija pojačanje kakvo je želio

27 juillet 2024 0 Par

U petak su stigle sjajne vijesti iz Maksimira. Luka Stojković je obavio magnetsku rezonancu koja je pokazala da je sve u najboljem redu, no mladi nogometaš će proći dodatna testiranja prije nego se priključi ekipi i vrati treninzima.

Povratak Stojkovića predstavlja značajno pojačanje za momčad Sergeja Jakirovića, a podsjetimo, početkom jula je ozlijedio zadnju ložu i propustio pripreme u Austriji.

Ovo je već drugi put da Stojković ima nesreću s ozljedama, budući da je odmah nakon dolaska u Dinamo na zagrijavanju za utakmicu s Rijekom pretrpio ozljedu prednjih križnih ligamenata. Sada se svi nadaju da će ove nedaće konačno biti iza njega i da će imati ključnu ulogu u sezoni koja dolazi.

Uz to, Dinamo je imao i dobre vijesti s istoka grada; Martin Baturina, Arijan Ademi, Mauro Perković i Dario Špikić, koji su bili bolesni prije utakmice s Vardarom, sada su potpuno zdravi. Nažalost, Petar Sučić je sada uhvatio povišenu temperaturu, prenose Sportske Novosti.

Što se tiče transfera, u petak nije bilo novih informacija. Sportski sektor na čelu s Markom Marićem i dalje intenzivno radi, pa se uskoro mogu očekivati nove vijesti. U Dinamu, nakon što je Ramon Mierez zabio hat-trick za Osijek, sigurno žale što taj sjajni Argentinac nije u njihovom timu.

Mierez je dugo bio želja zagrebačkog kluba, no uvijek je visoka cijena koju su tražili Osječani bila prepreka.

The post Jakirović napokon dobija pojačanje kakvo je želio appeared first on Sve Osim Politike.